Nordic Food Partners A/S


I 2001 blev Nordic Food Partners A/S stiftet af nuværende Chief Executive Officer, René Borgholt og fungerede i en årrække som ren handelsvirksomhed på det Skandinaviske marked.I løbet af få år overtog virksomheden pakkeriet i Højslev i Jylland, hvor vi både pakker ståposer med lynlås, æsker og 5 kg produkter.


I 2008 gik Nordic Food Partners A/S for alvor ind i økologien og i samarbejde med Dansk Supermarked kunne vi, som de første i verden, sammen med vore partnere fra Thailand, Pakistan og Argentina præsentere en komplet private label økologisk serie af alle kendte risvarianter.

 

I 2014 etablerede vi på fabrikken en rismølle (den eneste nogensinde i Danmark), som kan rense og mølle ris fra hele verden, og i dag er vor rismølle, så vidt vides, den eneste i Europa, som er 100% dedikeret til økologiske ris.

Anno 2019 har Nordic Food Partners A/S et omfattende sortiment af økologiske tørre kolonialvarer, som leveres ud til hele Skandinavien, men også til industri og detailhandlen i Østrig, Frankrig, Holland m.v.

Ørslevklostervej 58A
7840 Højslev

© 2019 Udarbejdet af Matilde Øland

nfp@nfp.dk

+45 45 46 93 30

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon