top of page

NORDIC FOOD PARTNERS A/S

Ikke-navngivet-1.jpg

HISTORIE

_DSC9478.jpg

2001


I 2001 blev Nordic Food Partners A/S stiftet af Administrerende Direktør, René Borgholt, og selskabet fungerede i en årrække som handelsvirksomhed, primært på det Skandinaviske marked.

I løbet af nogle år overtog vi pakkeriet og lageret i Højslev, som vi siden har udvidet betragteligt.

MANAGEMENT TEAM

René Borgholt

Chief Executive Officer 

Borgholt@nfp.dk

Vort navn er på ingen måde valgt tilfældigt, idet vor forretningsmodel og hele vor virksomhed hviler tungt på langvarige relationer og partnerskaber. Tillid og loyalitet er absolutte nøgleord for os. 

Chief Operating Officer 

Lhc@nfp.dk

Lars Hartvig Christensen

Thomas Frey

Sales Director

Tf@nfp.dk

Vort nye slogan " Organic, Now for Everyone" repræsenterer den udtalte ambition fra NFP og vore kommercielle partnere om at gøre ægte økologiske fødevarer af høj kvalitet lettere tilgængelige for alle, uden at kompromittere kvalitet, sikkerhed eller etik.

Simply Organics serien var vort første vigtige skridt hen mod en stor udvidelse af vores økologiske sortiment til også at omfatte frø, kerner, bønner og linser.

Vi mener, at det herfra er naturligt og oplagt at videreudvikle vort økologiske sortiment.

KONTORHOLDET

På vort kontor i Højslev, Danmark, umiddelbart i forlængelse af produktionen, sidder 6 dygtige og dedikerede kolleger og håndterer den løbende drift, inklusive kvalitetssikring, ordrebehandling og økonomi. 

PRODUKTIONS- HOLDET

På vor rismølle og vort pakkeri møller, renser og pakker 15 af vore dygtige kolleger dagligt fødevarer af høj kvalitet til en lang række europæiske supermarkeder, foodservice firmaer og industrikunder.  

bottom of page