Madspild – politik og indsats

Simply Organics Quickris Mix er et produkt skabt på baggrund af vor politik til begrænsning af madspild.
 

Vi ønsker at bekæmpe unødvendigt madspild, da madspild er ikke kun en belastning for økonomien, men også for vort miljø og samfundet vi lever i. Ved at have fokus på genanvendelsesmuligheder på vores overskudsprodukter, tager vi aktivt del i kampen om at forebygge madspild.

Vores økologiske knækris er et produkt, der opstår efter mølning af ris. Under mølning knækker nogle af risene, heraf navnet knækris. Når vi blander disse knækkede korn med frø, får de en fin konsistens og en skøn smag til en attraktiv pris.

 

Vi minimerer på denne måde madspild og har hermed også skabt nye spændende produkter. 
 

Nordic Food Partners A/S tager en aktiv del i, at minimere madspild. Derfor bruger vi genluk funktion på alle vores pose emballager.

Vi har indsat en lynlås, så du kan åbne og lukke posen og sikre dig, at dine fødevarer kan beholde deres gode kvalitet gennem hele holdbarhedsperioden, uden du skal bruge al indholdet på en gang.

Seneste tiltag i kampen mod madspild er en formaliseret aftale med Folkekirkens Nødhjælp om salg i deres butikker, hvorfra økonomisk overskud går til bekæmpelse af fattigdom i udviklingslandene.

 

Nordic Food Partners A/S er godkendt til import, produktion og handel med økologiske fødevarer af de danske myndigheder og er godkendt til ØKO-import fra tredjeverdenslande.

For at sikre en ordentlig og sikker kvalitet er vores faciliteter FSSC 22000 certificeret. Certificeringen garanterer for forsyningskædens produktionsprocesser og er en global anerkendt certificering, der på verdensplan skaber gennemsigtighed og sikkerhed i hele fødevarebranchen.

Nordic Food Partners A/S er desuden KRAV certificeret til salg af økologiske produkter i Sverige.

Ørslevklostervej 58A
7840 Højslev

© 2019 Udarbejdet af Matilde Øland

nfp@nfp.dk

+45 45 46 93 30

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon