Kikærtesalat med rødbeder, gulerødder og gedeost

    Ingredienser:

    400 g. gulerødder

    400 g. rødbeder

    Revet skal af ½ citron

    Saften fra ½ citron

    200 g. gedeost

    1 håndfuld hakket persille

    400 g. Simply Organics kikærter

    1 spsk. garam masala

    Olivenolie

    Havsalt og peber

     

    Sådan gør du:

    Tænd ovnen på 200 grader.

    Skyl og rens gulerødder og rødbeder og fjern skralden på rødbederne. Skær dem i mundrette stykker og fordel dem på en beklædt bageplade. Riv citronskal over og tilsæt olivenolie og drys med salt og vend det godt rundt, så olivenolie, citron og salt fordeler sig godt. Bag grøntsagerne i ovnen i 20 minutter.

    Rens, udblød og dræn kikærterne efter anvisning på emballagen. Opvarm en stegepande med olivenolie og steg kikærterne i garam masala og salt til de er gyldne og sprøde.

    Hak persillen og sæt den til side.

    Anret kikærter med gulerødder og rødbeder på et fad og pres citronsaft over. Smulder gedeost over og drys med hakket persille.

    Servér salaten straks

    Start typing and press Enter to search