NORDIC FOOD PARTNERS A/S – YOUR PARTNER I HIGH QUALITY TRACEABLE ORGANIC FOOD

Vor forretningsfilosofi har siden 2001 været at producere, pakke og sælge fødevarer af høj kvalitet, til gavn for alle forbrugere i EU. Det seneste årti har vi især udviklet vort økologiske sortiment, og i dag er vi i stand til at tilbyde vore kunder en bred vifte af økologiske produkter, som både er forarbejdet og pakket i Danmark, efter danske standarder og normer.

Produkter

Simply Organics Quickris mix er udviklet på overskudsknækris der er blevet blandet med lækre frø, for at give en ekstra god smag og indbydende udseende. Knækris betragtes ofte som et overskudsprodukt der ikke kan sælges til forbrugeren. Det mener vi er madspild – knækris er et produkt efter mølning af fx Basmatiris. Under en mølning er der nogle af risene der knækker, deraf knækris. Quickris mix kræver en lidt kortere kogetid end almindelige ris, så der er mere tid til familien.

Produktion og faciliteter

  • NFP’s økologiske produkter er dyrket økologisk af bønder i hele verden efter gældende regler for økologi, og i henhold til både danske og EU regler for produktion og import af økologiske fødevarer.
  • For at sikre at kvaliteten altid lever op til forventningerne hos de danske forbrugere, har vi etableret et komplet produktionsanlæg i Højslev, ved Skive.
  • Vores rismølle i Højslev er den eneste i Europa, som udelukkende forarbejder økologisk ris og er i øvrigt den første nogensinde i Danmark.
  • På vores fabrik kan vi både mølle ris, rense korn/frø, linser, bønner, fremstille spændende blandinger osv, og vi kan pakke alle økologiske tørre fødevarer.
  • Da vor produktion er placeret lokalt i Danmark kan vi sikre os, at alle gældende regler for det røde Ø-mærke imødekommes, samt danske standarder for fødevarer og dansk arbejdskraft til stadighed overholdes.
  • Seneste tiltag fra vor fabrik i Højslev er en justering af vor håndtering af biprodukter, således at disse fremover også kan handles som økologisk knækris og økologisk risklid, og vi kan med dette initiativ bidrage til at reducere madspild, som jo især på økologiske fødevarer både er dyrt og uhensigtsmæssigt.
  • NFP udvikler og investerer konstant i vores produktion og har en klar målsætning om at øge både salg og udbud af økologiske fødevarer på markedet.

Start typing and press Enter to search